Головна » 2017 » Листопад » 27 » ЗУСТРІЧ ІЗ ПОПУЛЯРНИМ РАДІОВЕДУЧИМ
23:49
ЗУСТРІЧ ІЗ ПОПУЛЯРНИМ РАДІОВЕДУЧИМ

У межах «Телерадіотижня», який проводила кафедра журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку 15 листопада відбулася зустріч студентів 1 і 3 курсів із журналістом, ведучим шоу «Ранковий часопис», програмним директором Вінницької FM-радіостанції «ТАКТ» Юрієм Квітнем.

Гість розповів про свої перші кроки до омріяної професії, про те, за що він зараз любить свою роботу і як можна отримувати хороший заробіток від захопливої справи.

Юрій Квітень, окрім створення гарного настрою слухачам під час ранкових шоу, проводить жартівливі телефонні розіграші, розробляє рекламні кампанії. Зізнався, що вести одному тригодинний ефір надзвичайно важко.

Успіх радіостанції вбачає у відданості обраному формату «Український рок», а також постійній аудиторії слухачів. Радіо «ТАКТ» – перша у Вінниці FM-станція, яка за багато років функціонування стала символом міста. Усе це завдяки якісному тематичному контенту, неординарній музиці та харизматичним ведучим.

На запитання «Чи слухаєте Ви своє радіо?» Юрій Квітень відповів: «Слухаю радіо передусім для того, щоб «зловити» помилки, критично оцінити інформаційне й музичне наповнення, перевірити чи все гаразд в ефірі...».

Наталя ПАТРАМАНСЬКА

Переглядів: 353 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar