Головна » 2018 » Березень » 28 » ВІЧ-НА-ВІЧ ІЗ Д. ГОРДОНОМ
00:10
ВІЧ-НА-ВІЧ ІЗ Д. ГОРДОНОМ

Уперше у Вінниці відбувся творчий вечір Дмитра Гордона «Очі в очі». 23 березня відомий журналіст, телеведучий, засновник інтернет-видання «ГОРДОН», автор понад 50 книг обрав основну тематику зустрічі: «Прості відповіді на непрості питання». Відвідали захід студенти 1 та 2 курсів спеціальності «Журналістика».

Вечір проходив у форматі «запитання – відповідь». За словами журналіста, для нього важливий зворотний зв’язок: «Побачити очі людей, почути їхню думку про події, що відбуваються в Україні, розповісти їм багато цікавих фактів».

Виступ розпочався виконанням відомих музичний хітів Дмитром Гордоном. Після музичної паузи спікер розповів про журналістську діяльність, про проведені більше 750 інтерв’ю, кожне з яких тривало 5-6 годин. Його респондентами були поети, письменники, художники, режисери, артисти, громадські діячі, політики, спортсмени.

Упродовж трьох наступних годин Дмитро Гордон охоче відповідав на всі поставлені питання. Говорив про дитячі мрії: «У дитинстві не мав мрій, бо постійно щось робив, діяв, а це до чогось призводило, давало поштовх до нових кроків». Розповідав про питання ментальності українського суспільства: «Найбільша проблеми в нас самих, бо звикли, що наші люди крадуть у себе ж». Відповідав про те, що думає про владу: «Верховна рада не може бути корисною для держави, бо підпорядковується олігархам». Актуальним стало питання війни на сході України: «Вона не закінчиться доти, доки кожна зі сторін не отримає максимальну матеріальну винагороду. Це може тривати дуже довго».

Власкор

Переглядів: 418 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar