Головна » 2018 » Квітень » 8 » СВІТЛАНА ГЕРУК ПРЕЗЕНТУВАЛА РАНКОВЕ ШОУ «СВІТАНОК»
17:05
СВІТЛАНА ГЕРУК ПРЕЗЕНТУВАЛА РАНКОВЕ ШОУ «СВІТАНОК»

До Вінницького педуніверситету завітала колишня студентка кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, а сьогодні координатор ранкового шоу «Світанок» на телеканалі «ВІТА», ведуча рубрики «Модна справа» та «Віта-тур» Світлана Герук.

Знайомство з майбутніми колегами гостя розпочала з розповіді про перші кроки в здобутті фаху журналіста. За словами Світлани Герук, шлях до професіоналізму лежить через наполегливість та, передусім, практику. Координатор одного з провідних шоу на вінницькому телеканалі зізналася, що за роки студентства опанувала близько п’ятнадцяти професій, окремі з яких не були пов’язані з журналістикою. Офіціантка, фотограф та ведуча на радіо «Такт» – це далеко не повний перелік спеціальностей, які увійшли до трудової книжки Світлани Герук.

Згадуючи початок роботи на телебаченні, гостя зазначила: «Отримавши пропозицію стати ведучою нового сезону ранкового шоу «Світанок», я почала серйозно працювати на каналі «ВІТА». Це відбулося після стажування, тому жодного разу не пошкодувала про його проходження». Пізніше журналіст стала координатором проекту «Світанок». Першокурсники дізналися про специфіку і тонкощі злагодженості команди телеканалу, яка щоранку, п’ять днів на тиждень допомагає прокидатися вінницькому глядачеві.

На питання щодо прибутковості журналістського ремесла гостя відповідала: «Я не йшла в професію за грошима. Якби так, залишилася б працювати офіціанткою в дитячому кафе».
Наостанок Світлана Герук дала настанову майбутнім колегам: «Варто виходити з зони комфорту і ваше життя круто зміниться. Я спробувала і в мене вийшло!».

Анна ВЛАСЮК

Переглядів: 419 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar