Головна » 2016 » Грудень » 5 » «СТУДЕНТСЬКИЙ МІКС – 2016»
21:49
«СТУДЕНТСЬКИЙ МІКС – 2016»

Тренінги  «Радіошоу: ремесло та індивідуальність» і «Ведучий політичних телепрограм: команда та індивідуальність» відвідали студенти-журналісти 3 курсу Вінницького педуніверситету в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Модераторами заходів були: Соня Сотник, медіа-тренер, журналіст, ведуча ранкового шоу «Камтугеза» на радіо «Рокс»; Андрій Куликов, журналіст, редактор, радіоведучий, телеведучий, медіа-експерт.

Розглядали важливі теми, зокрема, як створити успішне радіошоу та якими вміннями має володіти політичний журналіст. На заході були присутні студенти різних вишів України. Третьокурсники педуніверситету мали нагоду під час практичної сесії створити концепцію авторської ранкової радіопрограми.

Дискутуючи з Андрієм Куликовим, обговорили питання щодо ролі команди та образу телеведучого політичного ток-шоу. Учасники натхненно моделювали роботу для створення медійного продукту. Розмову вели в невимушеній атмосфері за чашкою ароматної кави.

На завершення Вікторія Боднар, Вікторія Сергєєва та Марина Сербінович отримали сертифікати Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.  Окрім того, наші студенти посіли друге місце з авторською програмою соціального спрямування у фестивалі телерадіопрограм «Студентський МІКС-2016».

Вікторія БОДНАР

Переглядів: 470 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar