Головна » 2016 » Квітень » 6 » СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ НА ФЕСТИВАЛІ У КИЄВІ
21:15
СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ НА ФЕСТИВАЛІ У КИЄВІ

VIII Консумерський фестиваль «Час діяти!», присвячений Всесвітньому дню прав споживачів, тобто дню солідарності споживачів та споживчих організацій в усьому світі завершився у столиці України 28 березня 2016 року.

Майже столітній досвід консумерського руху свідчить про те, що захист прав споживачів – одна з найактуальніших  соціально-економічних проблем майже для всіх країн світу, до вирішення якої Київський національний торговельно-економічний університет от уже ввосьме проводить захід, який об’єднує небайдужих до ситуації на споживчому ринку студентів, аспірантів, викладачів та молодих підприємців з усієї держави.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь представники з трьох країн, п’яти вищих навчальних закладів та близько 20 шкіл України. І в перше до нього долучилися студенти напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» Вінницького педуніверситету. Їхню роботу «Лицарі сучасності» журі конкурсу оцінили гідно.  Зокрема, студенти-рекламісти – Юлія Колісниченко, Дарина Дідик, Марина Шевчук, Вероніка Лімонова та Артем Князєв (керівник – доцент кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Н.Ю. Буга) були відзначені дипломами І ступеня у номінації «Відео-ролик» конкурсу «Споживач, час діяти!».

Учасників вітали гості: Євген Кулініч – генеральний директор компанії «Фуршет», Андрій Скіпальський – голова правління ГО «Центр громадянського представництва «Життя», Алевтина Білецька – прес-секретар групи компаній «Фокстрот» та Костянтин Грубич – ведучий телепрограми «Знак якості» на телеканалі «Інтер». Останній, до речі, виступив перед присутніми з лекцією «Їжа у світогляді українців», розповів про свій шлях від репортера «ТСН» до «народного журналіста-кулінара», презентував свою книгу «Смачна країна».

Констянтин Грубич, звертаючись до студентів, наголосив: «Пам’ятайте, що саме від вас залежить рівень України у сфері торгівлі й обслуговування. Залишайся допитливими, захищайте свою точку зору і завжди залишайтеся на боці правди і справедливості».

Дарина ДІДИК

Переглядів: 365 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar