Головна » 2017 » Березень » 20 » РОМАНТИКА І БУДНІ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ
23:51
РОМАНТИКА І БУДНІ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

День відкритих дверей в управлінні патрульної поліції м. Вінниці відвідали студенти-журналісти Вінницького педуніверситету 17 березня.

Інспектор зі зв’язків з громадськістю, лейтенант Олена Вотякова розповіла про особливості роботи поліцейських.

Присутні мали нагоду побачити, як виглядає службовий автомобіль не лише зовні, а й чим оснащений всередині, зокрема сенсорним дисплеєм, що фіксує роботу двигунів, стан акумулятора та дозволяє управляти аудіосистемою й кондиціонером.

Окрім цього, є спецсигнали (сині та червоні маяки), рації, гучномовці, панель звукових сигналів та планшет, за допомогою якого патрульна поліція отримує завдання.

Гостям продемонстрували екіпірування поліцейських: шеврони, які визначають територіальну та підроздільну приналежність; тактичний ремінь, на якому закріплено кобуру для «Форт-17»; кайдани; кишеню для патронів і сльозогінного газу; бронежилет, що необхідно одягнути, виїжджаючи на виклики у темну пору доби задля особистої безпеки.

Крім того, поліцейські користуються технічним пристроєм для підтвердження стану алкогольного сп’яніння – алкотестером «Drager alcotest».

Потім лейтенант Олена Вотякова провела екскурсію у стінах управління, ознайомила з пішими екіпажами та велопатрулями, які підтримують охорону громадського порядку влітку, показала чергову частину, відділ адмінпрактики, відділ розшуку та моніторингу.

Далі гостей запросили до прес-центру, де можна було не лише переглянути відео про досягнення вінницьких поліцейських та зафіксовано правопорушення, а й поспілкуватися з командиром батальйону Дмитром Кисличенком, який зазначив, що саме управління патрульної поліція м. Вінниці посідає 2 місце в Україні, оскільки 4 роти патрульних заступають позмінно, за тиждень розкривають від 7 до 23 справ. Звернув увагу на те, що «близько 18 працівників звільнилося, тому що романтика закінчилась».

Альона ШПИЧКА

 

Переглядів: 449 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar