Головна » 2017 » Квітень » 9 » ПРО СПЕЦИФІКУ PR В ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦЯХ
20:58
ПРО СПЕЦИФІКУ PR В ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦЯХ

Молоді, але вже знані у Вінниці редактори онлайн-видань і представники сфери зв’язків з громадськістю завітали до рекламістів-третьокурсників у межах навчальної дисципліни “Теорія і практика PR” (викладач А. І. Сімашова) 4 квітня.

Своїм досвідом у сфері піару громадських організацій поділилася зі студентами випускниця факультету філології й журналістики, а нині – PR-менеджер IHUB Vinnytsia Анна Савчинська. Анна розповіла про специфіку PR в благодійних фондах і організаціях недержавного сектору, відкрила секрети ефективного ведення сторінок у соціальних мережах та дала поради, як розробити хорошу піар-стратегію при мінімальному бюджеті. Вона наголосила, що для того, аби справді знатися на піарі, SMM чи рекламі, потрібно пробувати себе на практиці: «Усе приходить з досвідом. Не варто засмучуватися, якщо зараз ви допускаєте помилки, чи не знаєте, як поводитись в тих чи інших професійних ситуаціях».

Ще одним гостем став головний редактор літературної медіатеки 5BKS та інтернет-видання Nachasi Олександр Мельник. Журналіст порадив студентам пробувати свої сили у різних конкурсах та брати участь в стажуваннях. Під час них можна отримати додаткові фахові знання, і – безпосередньо на практиці, в реальних умовах роботи редакцій – дізнатися про свої сильні сторони і почати виправляти слабкі.

На завершення виступив і головний редактор вінницького онлайн-часопису Vежа Андрій Качор. Він поінформував студентів про початок набору на стажування у редакціях Vежа і Nachasi, після завершення якого кращим студентам запропонують роботу у цих виданнях. «Основні вимоги до кандидатів, – наголосив Андрій Качор, – це бажання, наполегливість і готовність до навчання».

Невелика різниця у віці між слухачами і гостями додала бесіді невимушеної, доброзичливої атмосфери. А усвідомлення того факту, що такі молоді люди (майже ровесники студентів) вже досягли певного кар’єрного рівня, додало третьокурсникам значного оптимізму та віри у власні можливості.

Дарина ДІДИК

Переглядів: 471 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar