Головна » 2017 » Березень » 19 » Олег Рибачук: «УКРАЇНСЬКА ВЛАДА – НАЙБІЛЬШИЙ БІЗНЕС-КЛУБ ЄВРОПИ»
21:44
Олег Рибачук: «УКРАЇНСЬКА ВЛАДА – НАЙБІЛЬШИЙ БІЗНЕС-КЛУБ ЄВРОПИ»

До студентів-журналістів Вінницького педуніверситету завітали представники громадської організації «Центр UA» та експерти-аналітики в межах Всеукраїнського туру «ЗміниТИ: взаємодія заради змін».

Мета зустрічі – поспілкуватися про нинішню ситуацію в державі, закликати молодь до розробки системних змін в Україні.

Гості на чолі з Олегом Рибачуком, головою і співзасновником «Центру UA», екс-віце-прем'єр-міністром із питань європейської інтеграції дискутували щодо актуального питання корупції. Наголосили, що безлад у політичній сфері є причиною економічних проблем у державі. Порівнюючи українські реалії з досвідом успішних європейських країн, зауважили, що нам передусім необхідно побороти бездіяльність органів боротьби з корупцією та безкарність представників влади.

За словами активістів найбільше труднощів виникає через те, що народ власноруч створив умови для незаконних дій високопосадовців. Насамкінець представники організації презентували студентам книги: «Вибори. Що змінити» та «Як забезпечити рівний доступ до політики». Присутні мали нагоду висловити думки щодо реформ та виборів у спеціальних анкетах, зроблених на кшталт оцінювання рівня важливості того чи іншого питання.

Роман БІЛЕЦЬКИЙ, гр. 1Ж

 

Переглядів: 552 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar