Головна » 2018 » Квітень » 8 » ОЙ, ВАРЕНИЧКИ, У СМЕТАНІ...
17:36
ОЙ, ВАРЕНИЧКИ, У СМЕТАНІ...

.Уже стало традицією на кафедрі журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького педуніверситету проводити Фестиваль вареників. Цього року студенти першого курсу групи 1ЖБ перейняли естафету в другокурсників. Кожна студентка показала талант у вправності ліплення вареників: з вишнями, капустою, сиром, картоплею.

Студенти 1ЖБ зустріли гостей піснею «А мій милий вареничків хоче». Припрошували до частування хлопці виконанням відомої пісні «Вишенька-черешенька». Співочі таланти також продемонстрували Світлана Вдовиченко та Вікторія Житняк.

Не минулося дійство без веселих конкурсів. Вирішили влаштувати караоке-батл між командами студентів та викладачів. Вони наосліп витягали папірці із назвами пісень. Було доволі весело оцінювати таланти обох команд. Переможців нагородили додатковою порцією вареників.

Завершилося свято фінальною композицією у виконанні Лариси Олійник. Після цього ніхто не поспішав розходитися додому. Удосталь часу спілкувалися. Це дуже приємно проводити час з викладачами у невимушеній родинній атмосфері й формувати велику журналістську сім’ю.

Світлана ВДОВИЧЕНКО

 
 
Переглядів: 539 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar