Головна » 2017 » Листопад » 27 » «МАС-МЕДІЙНИЙ ПРОСТІР ВІННИЧЧИНИ 2017»
23:52
«МАС-МЕДІЙНИЙ ПРОСТІР ВІННИЧЧИНИ 2017»

.− під такою назвою відбувся університетський симпозіум на кафедрі журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю 16 листопада.

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку студенти-журналісти 2 курсу представили науково-пошукові роботи, в яких досліджували ЗМІ Вінниччини. Організатори заходу: Віталій Гандзюк, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю та Володимир Каленич, кандидат філологічних наук, доцент кафедри. Модератори: Руслана Богацька, Ольга Крупко, Андрій Макрушин, Ілля Мотричко.

Із вітальним словом та доповідями виступили гості симпозіуму. Заслужений журналіст України, представник Нацради з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області, доцент Вадим Мазурик презентував дослідження стану телерадіопростору Вінницької області на зламі аналогової та цифрової епох.

Сергій Лапшин, доцент кафедри правових наук і філософії педуніверситету повідомив про формування сучасного інформаційного суспільства у розрізі розвитку ЗМІ.

Студенти розподілили доповіді на чотири блоки: регіональна преса, радіомовлення, телебачення та Інтернет-видання Вінниччини. Молоді дослідники характеризували історію розвитку, редакційний колектив, специфіку роботи обраної структури.

У першому блоці представили газети: «Вінниччину», «Місто», «33-й канал», «RIA». У другому – радіостанції: Вінницьке обласне радіо («ВІНТЕРА»), радіостанції «Місто над Бугом», «ТАКТ», «Яскраве радіо», «Хвилю». У третьому – телеканали: «ВІНТЕРА», «ВІТА», «Вінниччина», «Еверест», «Доба». Насамкінець спілкувалися про мережеві ресурси: «Моя Вінниця», «Вежа», «Vlasno.info».

Олена ОСТРОВСЬКА

Переглядів: 435 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar