Головна » 2016 » Грудень » 5 » Марина ПРИСНЯК: «ЖУРНАЛІСТИКА ДЛЯ МЕНЕ – БІЛЬШЕ, НІЖ ПРОФЕСІЯ»
21:39
Марина ПРИСНЯК: «ЖУРНАЛІСТИКА ДЛЯ МЕНЕ – БІЛЬШЕ, НІЖ ПРОФЕСІЯ»

Зустріч студентів-журналістів із видавцем електронного журналу «Амбітна Пані», журналісткою Мариною Присняк відбулася у Вінницькому педагогічному університеті. Пані Марина розповіла, що з дитинства почала писати ліричні твори, та освіту здобула у Вінницькому національному політехнічному університеті. Не маючи досвіду роботи в журналістиці, працювала у ювелірній фірмі та створювала рекламу.

Згодом заснувала електронний журнал «Амбітна Пані», з публікаціями якого можна безкоштовно ознайомитися на сайті. Дописувачі на сторінках видання не тільки розповідають власні життєві історії, а й дають корисні поради.

На запитання, як гості вдається поєднувати домашню роботу та професію, відповіла, що журналістика – це не лише праця, а улюблене заняття. При цьому ніколи не забуває приділяти достатньо часу сім’ї.

Журналістка розповідала про тенденції сучасних медій, як зацікавити читача та які тексти є найбільш популярними: «Читайте і будьте не як усі. В кожного повина бути своя родзинка», – зауважила пані Марина.
Окрім цього, журналістка поділилася спогадами про написання перших текстів, а також враженнями від форуму «Новомедіа», який відбувся нещодавно у м. Києві.

Наприкінці зустрічі побажала майбутнім журналістам творчих успіхів у подальшій професійній діяльності, сфотографувалася зі студентами й залишала на згадку автографи.

Тетяна ОНІЩЕНКО

Переглядів: 440 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar