Головна » 2016 » Жовтень » 30 » HELLOWEEN НА ЗАНЯТТЯХ З АНГЛІЙСЬКОЇ
19:36
HELLOWEEN НА ЗАНЯТТЯХ З АНГЛІЙСЬКОЇ

Коридорами факультету філології й журналістики ім. М.Стельмаха Вінницького педагогічного «блукали» привиди, зомбі, чаклуни, відьми та інша дивина 27 жовтня. Ця нечисть була зовсім не страшною й не шкідливою. Проте ніхто не відчиняв скриньку пандори, не влаштовував флешмоб і навіть до сесії (коли кожен другий студент стає схожим на примару) ще далеко.

Ролі героїв дитячих страшилок приміряли на себе студенти четвертого курсу напряму підготовки "Журналістика".
У межах навчальної дисципліни "Англійська мова за професійним спрямуванням" (викладач – доц. Світлана Бучацька) майбутні мас-медійники знайомилися з особливостями новомодного для нашої й уже традиційного для англомовних країн істинно жахливого свята під назвою Helloween.

Які тільки "жахіття" не творилися в 324 аудиторії під час цього дійства: тут слухали пісні Мерліна Менсона, дивилися мультфільми Тіма Бартона, читали моторошні британські казки та розгадували кросворди. Зграйки мурашок ще не бігають по спині від ляку?

Тоді мушу повідомити "найприголомшливіше" - зомбі, відьми та привиди також ласували домашнім печивом із "сюрпризами", цукерками, чаєм та ароматним киселем.

Найяскравіше осіннє свято, попри свою "моторошну" специфіку пройшло в стінах університету в дружній та затишній атмосфері.

Оля ПАХОМОВА

Переглядів: 436 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar