Головна » 2017 » Лютий » 12 » ФОТОВИСТАВКА СИНИЧОК-МОДЕЛЕЙ
22:16
ФОТОВИСТАВКА СИНИЧОК-МОДЕЛЕЙ

Презентація фотоальбому «Театр синичок» Олександра Гордієвича відбулася у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї 8 лютого. Член Національної спілки журналістів та Національної спілки фотохудожників поділився не лише набутим досвідом у роботі з «синичками-моделями», а й цікавими життєвими історіями.

Розповідь про сало, яким пригощав своїх птахів неабияк повеселила аудиторію. Підтвердити слова фотографа зумів дарунок друга, який приніс пакунок із українським делікатесом. Учасники аматорського колективу «Осінні барви» зуміли створити приємну атмосферу та підтримувати її упродовж заходу.

Привітати знаного фотохудожника завітали не лише його друзі, колеги, а й завідувач відділу зоології й тваринництва Вінницької обласної станції натуралістів Вікторія Черній. Вона запевнила, що птахи позували на камеру. Знімки є підтвердженням цьому. З уст науковця гості дізналися про спосіб життя птахів, причини зменшення їхньої популяції. В. Черній зауважила, що ці пернаті потребують особливого піклування людей, адже, як свідчать спостереження, у зимовий період з 10 синиць виживає лише 1.

Серед молоді, яка відвідала виставку, були й студенти-журналісти Вінницького педуніверситету, а саме Альона Шпичка та Юлія Донченко. Ознайомитися зі світлинами фотомитця можна у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї до 5 березня.

Альона ШПИЧКА

Переглядів: 410 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar