Головна » 2016 » Грудень » 5 » «ЧЕСНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ» (відео)
22:06
«ЧЕСНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ» (відео)

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, компанією Майкрософт Україна, компанією Антиплагіат та Могилянською школою журналістики проводять Відкритий всеукраїнський студентський конкурс проектів соціальної відеореклами «Чесність починається з тебе».

Мета – інформування академічної та освітньої спільнот, абітурієнтів, учнів та їх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності через створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплює безумовні (фундаментальні) норми розвиненої академічної спільноти: моральність, чесність, відповідальність, свідомий підхід до навчання та вибору професії.

Студенти 1 та 3 курсів напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету долучилися до конкурсу, створивши соціальний відеоролик «Націнки», в якому засуджують прояви хабарництва в рамках освітнього процесу. Режисер: Марина СЕРБІНОВИЧ (гр. 3Ж)

Власкор

Переглядів: 416 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar