Головна » 2016 » Квітень » 24 » БУДЬМО ТОЛЕРАНТНИМИ!
22:38
БУДЬМО ТОЛЕРАНТНИМИ!

Тренінг «Школа толерантності з питань ЛГБТ» на острові Хортиця у Запоріжжі. Уперше таке дійство організовано на всеукраїнському рівні для медійників і студентів старших курсів факультетів журналістики ВНЗ. До семінару долучилися представники ЗМІ Запоріжжя, Львова, Харкова, Рівного та інших міст. Вінницю представляли студентки напряму підготовки «Журналістика» педуніверситету Людмила Буртан, Ірина Мірошніченко та Катерина Зулінська.

Триденний тренінг – спільний проект Запорізького обласного благодійного фонду «Гендер Зед» та громадської організації «Спілка молодих незалежних журналістів», які залучилися підтримкою німецького Фонду «Пам’ять, відповідальність, майбутнє».

Тренерами були педагог Олександр Войтенко та журналістка Наталія Виговська. Учасникам розтлумачили проблему використання правильної термінології ЛГБТ, наголошували на важливості рівних прав людей та ролі медіа у формуванні образу представників спільноти. Упродовж заходу було проведено чимало інтерактивних вправ.

Зацікавила присутніх «жива книга», бо всі охочі мали змогу отримати відповіді на свої питання. На завершення медівники захищали власні проекти, презентували тематику, ідеї та способи реалізації публікацій у мас-медіа. За активну участь та небайдужість до проблематики ЛГБТ присутнім вручили сертифікати та сувеніри.

Ірина МІРОШНІЧЕНКО

Переглядів: 412 | Додав: Gandzuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar